Cégünkről:


Cégünk közel 20 éves múlttal rendelkezik az irodai szolgáltatások magyarországi piacán: komplex megoldásokat kínálunk a különböző szintű irodai igényekre a
fénymásolástól és szakdolgozat kötéstől a bélyegző- és fotókönyv készítésen át a nyomtató kellékanyagok, valamint az író- és irodaszer forgalmazásáig és a szervizelésig.

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során több ezer megrendelő bizalmát sikerült elnyerni. Értékrendünk mesterhármasa a gyorsaság – pontosság – megbízhatóság, mellyel az egyre gyorsuló világban igyekszünk enyhíteni az irodai feladatok rohanó munkatempójából adódó terheket.

Tíz évvel ezelőtt üzletünk gyártóhelyiséggel bővült, ahol korszerű nyomdatechnikai lehetőségekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Szolgáltatásaink köre így kiterjed a digitális nyomtatásra, tekercses nagyformátumú nyomtatásra, lézergravírozás,-és vágásra, arany prégelésre, UV nyomtatásra, palacknyomtatásra és egyedi tárgyak emblémázására is.

Bár a technikai eszközök nagyobb része beállítás alapján automatizált folyamatokat végez, a nálunk készülő termékek kifogástalan minőségét állandó felügyelettel biztosítjuk.

Szolgáltatásainkat egyaránt elérhetőek magánszemélyek, illetve kis- és középvállakozások részére. Vállalati partereink számára teljes körű ellátást biztosítunk az irodai igényeknek megfelelően. Személyes kapcsolatfelvételt követően tanácsadással is szolgálunk az optimális megoldások és eszközök kiválasztása érdekében.

Keressen bennünket bizalommal, hogy irodája gyorsan, pontosan és megbízhatóan működjön!

 

irodaszer : www.mindenamiiroda.hu

palacknyomtatás: www.palacknyomtatas.hu

bélyegzőkészítés: www.mindenamiiroda.hu/belyegzo.htm

szakdolgozat kötés: www.szakdoga-kotes.hu

fotókönyv készítés: www.fotokonyvkeszito.hu